Jouw digitale B2B succesverhaal start bij 25Carat

Heuglijk nieuws: er is een nieuwe speler in de wereld van B2B e-commerce. Onthoud de naam 25Carat, want wij zorgen voor een (r)evolutie in jouw B2B e-commerce aanpak. Onze expertise gaat breed: we bieden strategische begeleiding, efficiënte implementatie en tools voor operationele excellentie.

Onze missie? Jouw digitaal succes!

Bij 25Carat kennen we de B2B e-commerce wereld als geen ander. We stellen onze expertise dan ook graag ter beschikking om B2B e-commerceplatformen te implementeren. Wij zetten in op bewezen digitale oplossingen en operationele efficiëntie om jouw digitale transformatie succesvol te organiseren.

Dat de B2B e-commercewereld continu in beweging is, hoeven we waarschijnlijk niet te vertellen. Maar het is een feit dat je die veranderingen niet alleen hoeft te organiseren. Of het nu gaat over het nemen van de eerste stappen in B2B e-commerce of het transformeren van verouderde platformen en/of manuele en tijdrovende operaties: wij beschikken over de juiste tools en tonnen in-house expertise om jouw digitaal succes te boosten.

Hoe optimaliseren we jouw B2B e-commerce platform?

Wij zijn jouw strategische partner die operationele hulp en begeleiding biedt. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar wat betekent dat nu eigenlijk? En hoe kunnen we jou helpen om uit te blinken met jouw B2B webshop?

De (succesvolle) toekomst van jouw B2B e-commerce start bij 25Carat

25Carat, dat is innovatie. Onze doorgedreven expertise zorgt ervoor dat wij jouw B2B e-commerce futureproof maken. Dit is belangrijk, want enkel zo kan je als bedrijf jouw concurrentievoordeel behouden en blijven voldoen aan de steeds wijzigende klantenbehoeften.

De toekomst start bij een goede visie. Daarom starten wij onze trajecten altijd met een grondige discovery fase. Daarmee bedoelen we dat we doelstellingen bepalen en essentiële vereisten identificeren, zodat we een voorstel op maat van jouw noden kunnen uitwerken.  

Zo zorgen we ervoor dat jouw B2B e-commerceplatform nauwkeurig aansluit bij jouw B2B doelstellingen. We starten vaak van een generieke oplossing met out-of-the-box B2B functionaliteiten die we vervolgens custom inrichten om zo de vooropgestelde waarde direct toe te voegen aan jouw business.

We vinden het belangrijk met onze klant mee te denken. Ons doel gaat verder dan louter succesvolle e-commerceplatformen. We zetten ook maximaal in op een gestroomlijnde operationele bedrijfsvoering. Want om futureproof te zijn, moeten beiden hand in hand gaan.

Slimmer werken start bij 25Carat: boost jouw B2B e-commerce met onze expertise

25Carat, dat is expertise. Onze experten zijn allen gecertificeerd om jouw digitale ambities waar te maken. Die expertise zetten we dan ook graag gestructureerd in.

Onze aanpak is professioneel, maar tegelijk heel menselijk. Dat merk je aan ons trouw team dat al ettelijke jaren meedraait: 40% is al langer dan 5 jaar in dienst, waarvan velen zelfs meer dan 10 jaar.

Wil je graag meer weten over ons betrokken multi-disciplinair team? Lees dan zeker eens onze ‘over ons’ pagina. Onze grootste meerwaarde zijn onze mensen. Zij zijn ons menselijk kapitaal die helpen jouw langetermijnvisie waar te maken!

Verbinding start bij 25Carat: ga voor een kwaliteitsvolle omnichannel ervaring

25Carat, dat is kwaliteit. We zorgen dat we al jouw integraties met andere systemen naadloos opzetten, zodat jij geniet van een ultieme omnichannel ervaring die perfect aansluit op jouw B2B ambities.

Enerzijds implementeren of optimaliseren we jouw B2B e-commerceplatform. Het doel van zo’n platform is om de verkoop van jouw diensten of producten te vereenvoudigen. Anderzijds zijn we rasechte ambassadeurs voor Digital Operations Platforms (DOP) en Order Management Systems (OMS). Een DOP is een geïntegreerd en geautomatiseerd systeem om komaf te maken met tijdrovende manuele processen. Met een OMS automatiseer je heel het beheer en de verwerking van jouw bestellingen en handel je orders efficiënter, nauwkeuriger en sneller orders af.

Voor de realisatie van jouw B2B e-commerceplatform kiezen we resoluut voor OroCommerce. Al jaren scoort dit platform hoge punten in Gartner dankzij de vele B2B out-of-thebox features waaronder bedrijfsbeheer, persoonlijke prijzen en catalogi, complexe workflows en de B2B klantenservice. Een absolute must voor operationele efficiëntie in de B2B e-commerce.

Voor een DOP of OMS is Marello onze favoriete keuze. Het platform helpt je bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen zodat je jouw klanten moeiteloos omnichannel ervaringen aanbiedt. Kortom: Marello zorgt ervoor dat jij jouw operationele taken naar een hoger niveau tilt.

Kiezen voor een B2B e-commerceplatform, DOP of OMS, dat is kiezen voor voordelen. Naast een groeiende omzet en marktbereik, optimaliseer je jouw operationele efficiëntie. De systemen bezorgen je real-time inzichten in jouw datastromen zodat je jouw besluitvorming erop kan afstemmen. Dit zorgt vervolgens voor meer klanttevredenheid, wat een directe impact heeft op jouw ROI. Kortom: niets dan voordelen!

Zin om een partnerschap aan te gaan?

Laat ons helpen om jouw B2B e-commerce strategie te optimaliseren. We starten altijd met een kenninsmakingsgesprek om jouw noden en behoeften tot in de puntjes te begrijpen. Daarna maken we samen jouw digitale transformatie waar. We focussen op het bouwen van langdurige relaties met onze klanten om zo de meest efficiënte operationele oplossingen te leveren.

Overtuigd? Laten we kennismaken!

Relevante Cases & Blogs