Ontgrendel jouw bedrijfspotentieel met ons revolutionair Digital Operations Platform 

Boost jouw omnichannel en e-commerce succes: dankzij een Digital Operations Platform (DOP) optimaliseer je bedrijfsprocessen met naadloze online en offline integraties! 

Enkele voordelen van een Digital Operations Platform 

Reduceer handmatige taken:
Ontdek de kracht van automatisering om jouw processen te stroomlijnen.

Data gedreven inzichten:  
Optimaliseer prestaties en personaliseer marketing met real-time analyse. 

Geoptimaliseerde klantenservice:  
Centraliseer online en offline voor maximale klanttevredenheid. 

Optimaliseer jouw bedrijfsvoering met de expertise van 25Carat in digitale transformatie 

Laat 25Carat jouw onderneming helpen bij het implementeren en configureren van een geavanceerd Digital Operations Platform (DOP). Zo’n platform bied je de kans om efficiënter te werken dankzij digitalisering, automatisering en gegevensanalyse. Het zorgt ervoor dat je kosten verlaagt, fouten vermindert en betere operationele beslissingen neemt.  

Het succesverhaal van 25Carat startte als innovatieve spin-off bij PHPro. We zijn de specialist in het vertalen van e-commerce ambities naar efficiënte en geïntegreerde bedrijfsprocessen. Dit deden we al voor vooraanstaande klanten zoals Cibo, Clabots, Mediahuis, Arvesta, Sioen Industries, Exterioo, Bel&Bo en E5 Mode. We ontwikkelen zowel jouw B2B als B2C platform en optimaliseren in één adem jouw bijhorende bedrijfsprocessen. Onze keuze valt steevast op een geïntegreerd Digitaal Operationeel Platform waarbij we bijzondere aandacht schenken aan omnichannel management, orderverwerking, track-en-trace systemen, workflow automatisering en voorraadbeheer 

Optimale omnichannel verkoop

We richten onze diensten zowel op kleine ondernemingen tot grote multinationals in diverse sectoren, zoals e-commerce, retail, detailhandel en groothandel. Ons doel is het leveren van een optimale omnichannel ervaring via een custom Digital Operations Platform. We zorgen ervoor dat die naadloos aansluit op maat van jouw specifieke behoeften.  

We begeleiden je doorheen het hele digitalisatieproces. Van de initiële planning, over de implementatie tot en met de training van jouw team om met de DOP aan de slag te gaan. Zo zorgen we voor de start van jouw toekomstig succes en operationele efficiëntie. 

Meer weten over 25Carat?

Collega's van 25Carat in statusmeeting

Krijg strategisch inzicht in jouw DOP-noden met onze Discovery-aanpak 

In de hedendaagse dynamische digitale omgeving is het essentieel om een Digital Operations Platform (DOP) te implementeren dat naadloos aansluit bij jouw bestaande systemen en investeringen. Echter, het duiken in de ‘details’ – zoals de huidige en toekomstige systeemarchitectuur, vereisten, essentiële functies en gewenste extra’s, beschikbare IT-middelen … – onthult al snel de complexiteit van dergelijke ondernemingen.

Custom DOP op maat van jouw behoeften

Daarom bieden we een strategische samenwerking aan, ondersteund door ons beproefd ‘Discovery’-traject. In die fase werken we nauw samen met jouw kernteam om doelen te stellen, kritieke vereisten te identificeren, een helder contextdiagram te creëren en dit vervolgens te vertalen naar een Work Breakdown Structure (WBS) en andere hulpmiddelen. Zo delen we het project op in haalbare segmenten, een concrete roadmap en kunnen we een gedetailleerde planning ontwikkelen. Dit resulteert in uiterst nauwkeurige projectinschattingen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Het resultaat? Een duidelijk beeld van het te realiseren Digital Operations Platform met een accurate inschatting van de tijdsduur en duidelijk gedefinieerde verantwoordelijkheden. Dankzij een maximale foutmarge van 20% bieden we een solide budgetvoorstel. Op die manier zorgen we voor volledige transparantie vanaf het begin. Dit legt de basis voor een duurzame samenwerking en verzekert het succes van jouw digitale transformatie! 

Digital Operation Platform: stroomlijn jouw bedrijfsprocessen voor omnichannel succes 

Collega Pieter geeft presentatie

Efficiëntie, flexibiliteit en concurrentievermogen zijn belangrijker dan ooit. Gefragmenteerde systemen, informatiesilo’s, inconsistente klantbelevingen en inefficiënte bedrijfsprocessen zijn bedreigingen voor het langetermijn succes van jouw onderneming. Kies daarom voor een Digital Operations Platform als krachtige oplossing.  

Je kan een Digital Operations Platform beschouwen als het centrale zenuwstelsel van jouw onderneming. Het biedt een gestroomlijnde, geïntegreerde aanpak voor het beheer van jouw bedrijfsfuncties: van e-commerce, over omnichannel verkoop, tot voorraadbeheer en een geoptimaliseerde klantenservice. Een DOP bied je doorgedreven digitaliserings- en automatiseringsopties. Zo verminder je jouw operationele complexiteit, verbeter je de data-integriteit en geniet je van real-time inzichten om jouw besluitvorming beter te ondersteunen.  

Operationale efficiëntie dankzij een DOP

Een DOP is de ideale keuze om jouw operationele efficiëntie een boost te geven. Het bevordert een naadloze, omnichannel klantreis waarmee de klanttevredenheid en loyaliteit verhoogt. Door opdrachten te automatiseren, kan jouw team zich concentreren op andere waarde toevoegende taken. Plus de real-time inzichten in bedrijfsprestaties laten je korter op de bal spelen bij het identificeren van uitdagingen, zodat je die kan omzetten in kansen. Bovendien biedt een DOP schaalbare infrastructuur, zodat die eenvoudig meegroeit met jouw onderneming. Resultaat: jouw onderneming is futureproof en klaar om voor te blijven op de concurrentie. 

Kortom: een Digital Operations Platform is jouw sleutel tot het overwinnen van moderne bedrijfsuitdagingen, het verbeteren van je operationele efficiëntie en het stimuleren van duurzame groei. Door het hart van je organisatie te digitaliseren, ontgrendel je een wereld van mogelijkheden om niet alleen te overleven in het huidige digitale tijdperk, maar ook om te floreren.
 

Overtuigd van de voordelen van een DOP? 

Onmisbare functies van een DOP 

Omnichannel verkoop

Bied een naadloze winkelervaring aan jouw klanten, ongeacht het kanaal dat ze gebruiken. Met deze functionaliteit integreer je al jouw verkoopkanalen zodat je een uniforme klantbeleving garandeert, zowel online als offline. 

Centraal voorraadbeheer

Beheer jouw voorraad moeiteloos vanuit één centraal systeem. Deze functie bied je real-time inzichten in voorraadniveaus over verschillende locaties en kanalen, essentieel voor het optimaliseren van jouw voorraadbeheer en het minimaliseren van overschotten of tekorten. 

Retourbeheer

Maak het proces van retourzendingen en omruilingen gemakkelijker met een geïntegreerd retourbeheersysteem. Dankzij een vlotte en transparante afhandeling van retours, verhoog je de klanttevredenheid. Plus je geniet van betere inzichten waarom klanten bestellingen terugzenden. 

Workflow automatisering

Verhoog jouw efficiëntie en verminder fouten door bedrijfsprocessen te automatiseren. Door de automatisering van routinematige taken, kan jouw team zich focussen op strategische activiteiten die echte waarde toevoegen aan de onderneming. 

 

Business intelligence en rapportage

Verkrijg waardevolle inzichten uit jouw data dankzij geavanceerde analyses en rapportagemogelijkheden. De tool biedt hulp bij het maken van geïnformeerde beslissingen aan de hand van gedetailleerde analyses en rapporten over prestaties, trends en kansen. 

Marello: jouw geïntegreerde DOP oplossing 

Met Marello ontdek je de ultieme alles-in-één DOP oplossing, die verder gaat dan traditioneel ordermanagement. Dit platform biedt een complete, geïntegreerde aanpak voor het efficiënt beheren van al jouw bedrijfsprocessen. Van voorraad- en retourbeheer tot omnichannel verkoop en geavanceerde workflow automatisering: met Marello maximaliseer je jouw operationele efficiëntie en garandeer je een superieure klanttevredenheid. 

Marello onderscheidt zich enerzijds door de basis van ordermanagement te dekken, anderzijds door een brede blik te werpen op alle facetten van je bedrijfsvoering. Het biedt real-time analytics voor datagestuurde beslissingen, zodat jouw bedrijf altijd een stap voor blijft.

Ontdek zelf de kracht van Marello en hoe het jouw bedrijf kan transformeren. Vraag vandaag nog een demo aan en til jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau met de alles-in-één DOP oplossing van Marello. 

Klaar voor de transformatie van jouw commerce bedrijfsvoering? Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Marello via een persoonlijke demo. Neem vandaag nog de leiding over jouw toekomst en zet de stap naar geoptimaliseerde bedrijfsprocessen, verhoogde winstgevendheid en uitzonderlijke klanttevredenheid! 

FAQ Digital Operations Platform 

Een Digital Operations Platform voor commerce is een geavanceerd systeem ontworpen om alle aspecten van digitale handel te beheren en te automatiseren. Het integreert kritische bedrijfsprocessen zoals e-commerce management, orderverwerking, voorraadbeheer, klantrelatiebeheer en analytics binnen één platform. Dit zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering van commerce-gerelateerde activiteiten, verbetert de efficiëntie en bevordert een naadloze klantervaring over meerdere kanalen. 

Geniet van omnichannel e-commerce succes dankzij een DOP. De voordelen van een DOP in de commerce-sector: 

 • Geïntegreerde commerce-ervaringen: het creëert een uniforme klantreis over alle digitale en fysieke kanalen. 
 • Verhoogde operationele efficiëntie: het automatiseert en optimaliseert bedrijfsprocessen, vermindert handmatige taken en fouten. 
 • Real-time inzicht en controle: het biedt uitgebreide data-analyse en rapportagefunctionaliteiten om jouw besluitvorming op te staven. 
 • Flexibiliteit en schaalbaarheid: het ondersteunt bedrijfsgroei en laat je vlot aanpassen aan veranderende marktbehoeften. 
 • Kostenbesparing: het vermindert operationele kosten dankzij efficiëntieverbeteringen.

Het grootste verschil is de reikwijdte en integratie. Een traditioneel OMS focust voornamelijk op orderbeheer. Een DOP daarentegen biedt een uitgebreidere oplossing die naast orderbeheer ook voorraadbeheer, klantenservice, marketing en meer omvat. Een DOP integreert die processen binnen één platform, wat zorgt voor meer cohesie en een betere klantbeleving. 

 

Eén van de grote voordelen van een Digital Operations Platform (DOP) – vergeleken met het aanpassen van een Legacy ERP-systeem voor soortgelijke operaties – schuilt in zijn ongeëvenaarde flexibiliteit, moderniteit en de gerichte aanpak op het efficiënt stroomlijnen en automatiseren van digitale en operationele processen. Een DOP biedt aanzienlijke voordelen door naadloos te integreren met de nieuwste technologieën, terwijl het een sterke focus legt op digitale operaties en klantgerichtheid. Dit maakt het een uitstekend alternatief of een waardevolle aanvulling op Legacy ERP-systemen, ideaal voor bedrijven die streven naar het maximaliseren van hun operationele efficiëntie

 • Specifiek ontworpen voor digitale efficiëntie van processen gelinkt aan commerce activiteiten 
 • Meer flexibiliteit en schaalbaarheid 
 • Betere integratie met moderne / nieuwe technologieën 
 • Gericht op gebruikerservaring en klanttevredenheid 
 • Kosten- en tijdsbesparing 

Een Digital Operations Platform (DOP) is specifiek ontworpen om als een brug te functioneren tussen geavanceerde digitale commerce-activiteiten en traditionele ERP-systemen die mogelijk niet zijn uitgerust om de complexiteit en het volume van hedendaagse digitale transacties te ondersteunen. Dit doet het DOP met de volgende mechanismen:

 1. Lastverdeling: Door een deel van de verwerkingslast over te nemen die anders door het ERP-systeem wordt afgehandeld, optimaliseert een DOP de prestaties en responsiviteit van zowel de commerce-website als het ERP-systeem. Dit is cruciaal tijdens piekbelastingen, zoals promotieperiodes of feestdagen, waarbij de vraag soms explosief toeneemt. 
 2. Efficiënte data-uitwisseling: Een DOP faciliteert een efficiëntere uitwisseling van gegevens tussen de commerce-website en het ERP-systeem door gebruik te maken van moderne API’s en dataformaten. Dit zorgt voor snellere synchronisatie van voorraadniveaus, ordergegevens en klantinformatie, waardoor de kans op fouten afneemt en de klanttevredenheid toeneemt. 
 3. Procesautomatisering: Door het automatiseren van routinematige processen, zoals orderinvoer en voorraadupdates, vermindert een DOP de noodzaak voor handmatige tussenkomst. Dit leidt niet alleen tot tijdsbesparing voor medewerkers, maar zorgt ook voor soepelere operaties die minder vatbaar zijn voor menselijke fouten. 
 4. Schaalbaarheid en flexibiliteit: DOP’s zijn schaalbaar, waardoor ze gemakkelijk meegroeien met jouw bedrijf. Dit betekent dat ze in staat zijn om verhoogde transactievolumes te ondersteunen zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties, iets wat bij veel traditionele ERP-systemen een uitdaging is. 
 5. Geavanceerde analyse en rapportage: Naast het ondersteunen van operationele processen, biedt een DOP ook waardevolle inzichten dankzij geavanceerde analyse en rapportagemogelijkheden. Dit helpt bedrijven beter te begrijpen hoe de externe workload hun operaties beïnvloedt en waar optimalisaties mogelijk zijn.
   

Dankzij een DOP platform kunnen bedrijven snel reageren op marktveranderingen, klantverwachtingen en verbeteren ze algemeen de operationele efficiëntie. Het platform biedt alle tools en de nodige flexibiliteit om in te zetten op een naadloze omnichannel commerce ervaring, wat in het hedendaagse competitieve landschap noodzakelijk is. 

Ja, één van de kernfunctionaliteiten van een DOP voor commerce is de mogelijkheid tot integratie met diverse marktplaatsen en verkoopkanalen. Dit zorgt voor een uitgebreid verkoopnetwerk, verhoogt de zichtbaarheid van jouw producten en vereenvoudigt een gestroomlijnd beheer van orders en voorraad over verschillende platforms. Zo opereer je efficiënter en maximaliseer je de verkoop.