Onze waarde?

Ons Team!

Leer ons kennen:
Een team met gouden kwaliteiten

Wij vragen ons regelmatig af:’Is het nog leuk?

Deze zin hoor je vaak bij ons op de werkvloer. We geloven sterk dat uitstekend werk enkel mogelijk is in een aangename werkomgeving. Daar investeren we dan ook hard in. Kortom: ben je op zoek naar een team vol energie en expertise om samen jouw digitale toekomst te verwezenlijken? Zoek niet verder, bij ons zit je aan het juiste adres!

Trots op ons team

Exceeding
digital dreams

Over 25Carat

Wij zijn specialisten in het bouwen van B2B e-commerce platformen en het integreren van digitale operationele platformen & order management systemen. We bieden strategisch advies, ontwikkeling en stakeholdermanagement, inclusief projectmanagement. Ons gepassioneerd team bezit de nodige vaardigheden en kennis om je de gewenste ondersteuning te bieden. Ons motto is dan ook “EXCEEDING DIGITAL DREAMS”.

Wist-je-datje:

Marello is gebouwd op het Oro Platform? Dit betekent dat onze gecertificeerde experts niet alleen diepgaande kennis hebben van Oro, maar ook over een schat aan know-how beschikken die uiterst relevant is voor Marello projecten. Je kan dus vol vertrouwen op ons rekenen voor al jouw Oro en Marello behoeften.

De grootste gecertifieerde Oro & Marello partner van België

Bij ons vind je niet alleen expertise als gecertificeerde partner van Oro, maar we zijn ook met trots partner van Marello. Beide platforms zijn eerder vernieuwend en toonaangevend in hun segment. Zo bieden ze bewezen oplossingen.

Wist je dat:

25Carat een business unit is van het bedrijf PHPro?
Dit betekent dat we beiden beschikken over dezelfde waarden en hetzelfde fundament, namelijk: knowhow, efficiëntie en trots. Net zoals PHPro streven we – samen met onze klanten – naar digitale operationele excellentie en zetten we ons in voor echte, langdurige partnerships!
0
Jaar actief
0
Collega's
+
0
Klanten

Wat kun je verwachten?

Bij 25Carat verwelkomen we diverse technologische experts die dezelfde waarden delen:

Trots

Transparantie

Kwaliteit

Inzet

Plezier

Betrokkenheid

Verantwoordelijkheid

Pragmatisme

Professionaliteit

Inspiratie

Hoe we doen wat we doen?

Onze aanpak is gestructureerd. Via gerichte stappen werken we samen met jouw team aan digitaal succes. Zo maken we jouw digitale ambities waar!

Waarom we de juiste keuze zijn om jouw team & project te ondersteunen?

Transparante aanpak voor planning, scope en budget

Strategische partner, meer dan louter een dienstverlener

In-house multidisciplinair team met grote betrokkenheid

Specialisten in complexe architectuur en integraties

Hoge adoptieratio voor opgeleverde platformen

Toegewijd ondersteuningsteam

Een project, uitdaging of idee dat je wil bespreken?

Laten we persoonlijk kennismaken!